מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > ראש השנה: בטטה צלויה ברוטב רימונים ובלסמי

ראש השנה: בטטה צלויה ברוטב רימונים ובלסמי

ראש השנה: בטטה צלויה ברוטב רימונים ובלסמי

תיאור המתכון

מאת השף מיקי סויסה למסעדת לונה באשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

את כל החומרים מערבבים היטב בקערה ומכניסים את הבטטה פנימה .
מעבירים לתבנית חסינת חום מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות .
מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים ל10 דקות נוספות .