ראש השנה: טאבולה רימונים
תיאור המתכון
לקראת ראש-השנה, מתכון מיוחד לחג של שף אביב משה ממסעדת Messa
מרכיבים
- 100 גרם גרגירי רימון
- כוס פטרוזיליה קצוצה
- חצי כוס כוסברה קצוצה
- רבע כוס עלי נענע קצוצים
- 100 גרם בורגול גס מושרה במים
- 50 גרם בוטנים גרוסים
- 50 גרם שומשום קלוי
- 1 כף פלפל ירוק חריף קצוץ
- 3 כפות תרכיז רימונים
- 2 כפות סילאן
- 3 כפות מיץ לימון
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ביחד