Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ראש השנה: טארט בננה אפוי עם קרם שקדים

ראש השנה: טארט בננה אפוי עם קרם שקדים

ראש השנה: טארט בננה אפוי עם קרם שקדים

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הבצק: מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן (ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט). דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.
הכנת קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
הכנת המנה: מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר. מחממים תנור ל-220 מעלות. 5. מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה