Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ראש השנה: קרמבל פירות העונה

ראש השנה: קרמבל פירות העונה

ראש השנה: קרמבל פירות העונה

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הפירורים הפריכים: מכניסים למעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים ומפעילים לערבוב החומרים היבשים. מוסיפים קוביות מן החמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.
הכנת המילוי: חותכים את הפירות לשישיות. מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר וג'ינג'ר, וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות ומסירים מהאש.
הכנת המנה: ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית). מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.
הגשה: מגישים חם, מומלץ להגיש עם סורבה פסיפלורה.