מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: רגו שקדי עגל ופטריות יער , מח עצם ועגבניות שרי צלויות

ראש השנה: רגו שקדי עגל ופטריות יער , מח עצם ועגבניות שרי צלויות

ראש השנה: רגו שקדי עגל ופטריות יער , מח עצם ועגבניות שרי צלויות

תיאור המתכון

לקראת ראש השנה מציג השף צ'רלי פדידה את המתכון החגיגי ביותר, שהופך כל סעודה למפגן של אמנות הגורמה. בלפתיחת השנה מחכה לכם רגו שקדי עגל ופטריות יער עם מח עצם

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את השקדים בסיר עם מים וירקות שורש עד לריכוך מלא (כ- 40 דקות )מוציאים ומצננים במי קרח עד לקירור מלא . חותכים את השקדים לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ ומניחים בצד.
מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את שאר המצרכים על פי הסדר הבא: את הבצל מאדים כ 2 דקות, מוסיפים שום, ולאחר כדקה מוסיפים את שאר הפטריות. מאדים ומערבבים כ-5 דקות, מוסיפים את השקדים ומח עצם, ממשיכים לאדות עוד כ-3 דקות, מוסיפים יין אדום ותבלינים (סוכר ,מלח ופלפל ), טועמים ובודקים אם חסר טעם ומשלימים.
את עגבניות השרי צולים בתנור חם עם מעט מלח פלפל ושמן זית