מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ראש השנה: קדרת לוקוס פלרטטנית

ראש השנה: קדרת לוקוס פלרטטנית

ראש השנה: קדרת לוקוס פלרטטנית

תיאור המתכון

השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה, פותח את השנה עם מצעד מתכוני דגים משובח

מרכיבים

אופן ההכנה

יוצרים חתכים לאורך הדג ומושחים אותו בשמן זית עם קצת מלח ופלפל.
מניחים את הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מערבבים את הירקות בקערה, מתבלים במלח פלפל ושמן זית ומניחים לצד הדג.
כותשים את הזרעים בעלי ומכתש ובוזקים על הדג והירקות .
מפזרים את ענפי התימין והרוזמרין ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות, מסירים את הנייר, יוצקים יין לבן ואופים כעשר דקות נוספות.