ראש השנה: סלט כבדי עוף - קר או חם
תיאור המתכון
לקראת סעודות החג המפוארות חושף השף רפאל כהן, בעלי מתחם "לוקא" בשרון, את המתכונים הנבחרים מספר המתכונים הביתי.
מרכיבים
- ½ ק"ג כבד בקר חתוך לקוביות
- פרוסות פילה מ 3 תפוזים או קוביות תפוז ללא קליפה
- 100 גרם זיתים מזן מנזלינו ללא הגלעין
- 100 גרם פיטריות פורטובלו חתוכות לרצועות
- 3 כפות צ'ילי מתוק חריף
- גרדה מלימון אחד
- ¼ כוס שמן זית
- ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת על האש
צורבים קלות את הכבדים
מוציאים מהאש ומקררים.
מניחים את כל החומרים בתוך קערה ומערבבים
מפזרים מעל מעט מלח ופלפל גס