מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > גספצ'יו עגבניות אנדלוסי

גספצ'יו עגבניות אנדלוסי

גספצ'יו עגבניות אנדלוסי

תיאור המתכון

באדיבות השף מיקי סויסה ממסעדת "לונה" באשקלון העתיקה

מרכיבים

אופן ההכנה

מעבירים את כל חומרי הגספצ'יו למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס.
מעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם חלק .
מעבירים למקרר למשך כשעתיים .
מוסיפים קרח לגספצ'יו. מערבבים היטב ומעבירים לכלי הגשה
להגשה: לצד כלי ההגשה מגישים את הירקות החתוכים לקוביות קטנות וכל אחד מוסיף לפי הטעם.