גספצ'יו עגבניות אנדלוסי
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף מיקי סויסה ממסעדת "לונה" באשקלון העתיקה
מרכיבים
- 6 יחידות עגבנייה בשלות
- 4 שיני שום טריות
- 2 פרוסות לחם מושרה
- 1 כף פפריקה מעושנת
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס
- חומרים להגשה:
- 2 ענפי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
- 1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
- ½ כוס שמן זית משובח
אופן ההכנה
מעבירים את כל חומרי הגספצ'יו למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס.
מעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם חלק .
מעבירים למקרר למשך כשעתיים .
מוסיפים קרח לגספצ'יו. מערבבים היטב ומעבירים לכלי הגשה
להגשה: לצד כלי ההגשה מגישים את הירקות החתוכים לקוביות קטנות וכל אחד מוסיף לפי הטעם.