מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק גולאש

מרק גולאש

תיאור המתכון

מרק גולאש

מרכיבים

אופן ההכנה

טגן בסיר את הבצל והבשר בשמן עד לאידוי כל הנוזלים. הוסף את הפפריקה, הפלפל השחור, הקימל, מרק העוף והמים והבא לרתיחה. הנמך את האש והמשך בבישול במשך 1.5-2 שעות כשהסיר מכוסה למחצה, עד לאידוי כל המים, כשהרוטב סמיך והבשר מבושל. הגש חם.

תגובות

  1. לא מתאים השם מרק גולש אלה צלי גולש מוטי (02/10/2004 18:01:00)
    המתכון רחוק ממרק גולש לדעתי.
  2. זה לא מרק גולש, זה תבשיל גולש יעקב (09/05/2007 06:45:00)
    זה לא מרק גולש, זה תבשיל גולש