מרק גולאש
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מרק גולאש
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 2*2 ס"מ
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
- 3 בצלים בינוניים חתוכים דק
- 3 כפות שמן
- 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 ל' מים
- 1/4 כפית קימל
- 1 כף גדושה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
טגן בסיר את הבצל והבשר בשמן עד לאידוי כל הנוזלים. הוסף את הפפריקה, הפלפל השחור, הקימל, מרק העוף והמים והבא לרתיחה. הנמך את האש והמשך בבישול במשך 1.5-2 שעות כשהסיר מכוסה למחצה, עד לאידוי כל המים, כשהרוטב סמיך והבשר מבושל. הגש חם.
תגובות
-
לא מתאים השם מרק גולש אלה צלי גולש
מוטי
(02/10/2004 18:01:00)
המתכון רחוק ממרק גולש לדעתי.
-
זה לא מרק גולש, זה תבשיל גולש
יעקב
(09/05/2007 06:45:00)
זה לא מרק גולש, זה תבשיל גולש