מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: רול אנטריקוט במילוי טלה

ראש השנה: רול אנטריקוט במילוי טלה

ראש השנה: רול אנטריקוט במילוי טלה

תיאור המתכון

מאת: השף מיקי סוסיה מסעדת לונה אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

תחילה פורסים את אנטריקוט למניפה דקה עוטפים בניילון הפרדה ומשטחים בעזרת פטיש שניצל .
בקערה מערבבים יחד את הבשר טחון שומן הכבש,הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הסגול , מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס .
על גבי מניפת האנטריקוט משטחים את הבשר ובמרכזו מניחים רצועות של פורטובלו ומגלגלים בעזרת ניילון ניצמד לרול .
סוגרים ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות .
מוציאים מהמקפיא ופורסים למדליונים .
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את המדליונים מכל הצדדים .
את הטורטייה פורסים לרצועות מגלגלים מסביב לפורמה ואופים כדקה .

הערות

להגשה :
מניחים מדליון אחד על גבי חישוק טורטייה ומגישים כטאפס פתיחה .