Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> ראש השנה: פנקוטה של סילאן ו"ריזוטו" תפוחים

ראש השנה: פנקוטה של סילאן ו"ריזוטו" תפוחים

ראש השנה: פנקוטה של סילאן ו"ריזוטו" תפוחים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: פנקוטה של סילאן ו"ריזוטו" תפוחים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים רבע כוס מים עם אבקת ג'לטין בקערה. מניחים בצד כ-10 דקות עד שהג'לטין מתקשה.
בסיר רחב מביאים לסף רתיחה שמנת ,חלב ,סוכר, ומקל וניל מעבירים דרך מסננת ומערבבים יחד עם הג'לטין .
מקררים מעט ויוצקים לכוסות הגשה .
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה .
לפני ההגשה מכינים את ריזוטו התפוחים כאשר ממיסים חמאה במחבת ומכניסים את התפוחים פנימה מוסיפים את סיידר התפוחים מקל הקינמון והסוכר ומביאים לרתיחה .
מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום של הנוזלים .
מסירים מהאש ומקררים מעט .
להגשה : מעל הפנקוטה מוסיפים את התפוחים יוצקים מעט סירופ רימונים מקשטים בעלה של נענע ומגישים