מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > ראש השנה: קציצות פולי סויה - אדממה

ראש השנה: קציצות פולי סויה - אדממה

ראש השנה: קציצות פולי סויה - אדממה

תיאור המתכון

פולי סויה הם חומר גלם נפלא להכנת קציצות. אתם הולכים להתאהב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את פולי הסויה במים רותחים כ-5 דקות, עד התרככותם. מעבירים למסננת ומצננים.
2. קוצצים גס את פולי הסויה במעבד מזון ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
3. יוצרים מהתערובת 10 קציצות פחוסות והדוקות. מחממים שמן במחבת טפלון, מטגנים על להבה בינונית 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

תגובות

  1. וואו! יערה (21/07/2012 15:58:00)
    זה אחד הדברים הכי הכי טעימים שאכלתי! תודה גדולה על המתכון!!!