ראש השנה: קציצות פולי סויה - אדממה
- מתאים ל: 10 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
פולי סויה הם חומר גלם נפלא להכנת קציצות. אתם הולכים להתאהב.
מרכיבים
- 1 שקית פולי סויה מוקפאים, אדממה קלוף 'סנפרוסט' (400 גרם)
- 1/2 בצל בינוני, קצוץ דק
- 3 שיני שום, קצוצות דק
- 2 ביצים
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק 'אוליביה'
- מלח, פלפל שחור, גרוס
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מבשלים את פולי הסויה במים רותחים כ-5 דקות, עד התרככותם. מעבירים למסננת ומצננים.
2. קוצצים גס את פולי הסויה במעבד מזון ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
3. יוצרים מהתערובת 10 קציצות פחוסות והדוקות. מחממים שמן במחבת טפלון, מטגנים על להבה בינונית 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות
-
וואו!
יערה
(21/07/2012 15:58:00)
זה אחד הדברים הכי הכי טעימים שאכלתי! תודה גדולה על המתכון!!!