מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק גספצ'יו מעגבניות שרי

מרק גספצ'יו מעגבניות שרי

מרק גספצ'יו מעגבניות שרי

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה, המנצח על Olive Leaf שבמלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים לקערה גדולה, מתבלים ומערבבים.
משאירים במקרר למשך שעה - על מנת שהטעמים יתמזגו.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. טועמים ומשלימים טעם אם נדרש.
מומלץ לסנן את המרק להשבחת המרקם (לא חובה).
מומלץ לתת למרק לשבת במקרר במשך 24 שעות על מנת לאפשר מיזוג מושלם של הטעמים.