מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חציל ממולא

חציל ממולא

תיאור המתכון

(מנה מהבית שהובאה למסעדה)

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קלף את החצילים וחתוך חתך קטן לאורכו. טגן את החציל לזמן קצר על האש.
2. טגן את הבצל עם הבשר על האש למשך 4 ד' והכנס לחריץ שעשינו בחציל עד למילויו.
3. הכנס לתנור לחום 200 מעלות למשך 10 ד'.
4. הוצא מהתנור והגש (ניתן לפזר מעל גם צנוברים קלויים).

תגובות

  1. אפשר גם בלי לטגן את החציל אורה צנוירט (02/06/2004 10:18:00)
    אפשר לקחת חציל גדול. לחתוך לשניים, להוציא פנים לטגן את הבשר הטחון עם טבלינים. למלא את החציל לשפוך למעלה טחינה נוזלית לשים בתנור ולאפות עד שמוכן.