חציל ממולא
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
(מנה מהבית שהובאה למסעדה)
מרכיבים
- 6 חצילים קטנים
- ½ ק"ג בקר טחון
- 200 ג' בצל לבן קצוץ דק
- צנוברים קלויים - לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קלף את החצילים וחתוך חתך קטן לאורכו. טגן את החציל לזמן קצר על האש.
2. טגן את הבצל עם הבשר על האש למשך 4 ד' והכנס לחריץ שעשינו בחציל עד למילויו.
3. הכנס לתנור לחום 200 מעלות למשך 10 ד'.
4. הוצא מהתנור והגש (ניתן לפזר מעל גם צנוברים קלויים).
תגובות
-
אפשר גם בלי לטגן את החציל
אורה צנוירט
(02/06/2004 10:18:00)
אפשר לקחת חציל גדול. לחתוך לשניים, להוציא פנים לטגן את הבשר הטחון עם טבלינים. למלא את החציל לשפוך למעלה טחינה נוזלית לשים בתנור ולאפות עד שמוכן.