עוגת אפרסקים

עוגת אפרסקים

תיאור המתכון

מתכון לעוגת אפרסקים באדיבות פירות בן דור מיסוד המעלה

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את האפרסקים לקוביות ללא הקליפה, מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ומניחים בצד. ממיסים את החמאה, באותו זמן מקציפים בכלי נפרד 50 גרם סוכר ו-3 ביצים עד לקבלת קרם. ממשיכים את הערבול עם הוספה של החמאה המומסת, 100 גרם סוכר, מעט מלח וקמח עד לקבלת תערובת סמיכה. מניחים בכלי אפייה נייר אפייה ויוצקים לקרקעית את האפרסקים ועליהם את תערובת הבצק. מנערים את הכלי לאחד את החומרים ואופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמת העוגה. אם כבר מתענגים אז אפשר להוסיף קצפת מלמעלה בעת ההגשה.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש