ריזוטו טונה עם לימון

ריזוטו טונה עם לימון

תיאור המתכון

מתכון של השף סטפן באדיבות טונה סטארקיסט

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את החיטה הירוקה הקלויה (פריקי) בשמן זית עד שהחיטה מתחילה להגיר נוזלים ולשנות צבע,
להוסיף את היין הלבן היבש ולצמצם את כמות הנוזלים בחצי. להוסיף מלח, להוסיף בהדרגה לתבשיל את מרק העוף או את מרק הירקות, לבשל 18 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד, להוסיף שמן זית, טרגון ושמיר.
להוסיף 2 קופסאות טונה עם לימון מפוררת,
להוסיף כמה טיפות נוזל פרחי הדר ומיץ מ-½ לימון ומעט קליפת לימון מגורדת.