מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> שבועות: טרין גבינות וירקות קלויים

שבועות: טרין גבינות וירקות קלויים

שבועות: טרין גבינות וירקות קלויים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבועות: טרין גבינות וירקות קלויים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. פורסים את הבטטות ואת הזוקיני לפרוסות בעובי חצי ס"מ. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מסדרים בתבנית אפיה ומפזרים עלי טימין מלמעלה. אופים בחום של 180 מעלות כ 25 דקות עד שהירקות מוכנים.
2.מערבבים את כל הגבינות יחד עד לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים את השום,כף שמן זית ומעט מלח ופלפל.
3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד. מרסקים את האגוזים והפיסטוקים ומניחים בתחתית התבנית בשכבה דקה. מניחים מחצית מכמות הגבינות בתבנית ומעליה מסדרים את פרוסות הזוקיני. מוסיפים את יתרת התערובת ומסיימים בסידור של פרוסות הבטטה.
4.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות.
להגשה הופכים את התבנית ומוציאים את הטרין, פורסים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ מגישים עם לחם כפרי טוב וממרח פסטו ליד.

הערות

* תבנית אינגליש קייק

המתכון באדיבות
מסעדת בר גיורא דיזינגוף 64 64, תל אביב הצג טלפון