מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: לינגוויני רוקפור

שבועות: לינגוויני רוקפור

שבועות: לינגוויני רוקפור

תיאור המתכון

באדיבות השף קים נווה, ''קפה רינגלבלום''.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. יש לשרוף את החצילים מעל אש גלויה, לקלפם ולהוציא את ליבתם
2. לקצוץ את החצילים יחד עם 5 ראשי שום, מלח ופלפל ולערבבם לכדי עיסה.
3. לבשל את הפסטה כ-5-6 דקות במים רותחים.
4. במקביל לטגן את החמאה במחבת עד לכדי המסתה, להוסיף את יתרת השום, מלח ופלפל לפי טעם, ולהוסיף את השמנת המתוקה, ולהביא לכדי רתיחה.
5. להוסיף למחבת את החצילים ולגרד פנימה כחצי מכמות הגבינה.
6. לאחר סינון הפסטה, יש להוסיפה לרוטב.
7. לערבב ולצקת לצלחות הגשה. מעל כל מנה יש לגרד גבינת רוקפור ולפזר עלי כוסברה טריים קצוצים.
בתאבון!!