שבועות: סלט ים תיכוני
- מתאים ל: 4-6 סועדים מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף קים נווה, ''קפה רינגלבלום''.
מרכיבים
- לבבות חסה
- 200 ג' עגבניות מיובשות
- בצל ירוק
- זעתר טרי
- גבינת עיזים
- גרעיני חמניה קלויים
- שמן זית איכותי
- לימון טרי
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. להניח את לבבות החסה בקערה
2. להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחתכנו אותם לרצועות דקות
3. להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים
4. לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה
5. לסחוט לימון אחד לתוך הקערה, לזלף 50 מ''ל שמן זית איכותי ומשובח
6. לערבב את כל המצרכים יחדיו, להניחם בקערת הגשה יפה, לפזר מעל את גרעיני החמניה
ובתאבון!!