Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > שבועות: סלט ים תיכוני

שבועות: סלט ים תיכוני

שבועות: סלט ים תיכוני

תיאור המתכון

באדיבות השף קים נווה, ''קפה רינגלבלום''.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להניח את לבבות החסה בקערה
2. להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחתכנו אותם לרצועות דקות
3. להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים
4. לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה
5. לסחוט לימון אחד לתוך הקערה, לזלף 50 מ''ל שמן זית איכותי ומשובח
6. לערבב את כל המצרכים יחדיו, להניחם בקערת הגשה יפה, לפזר מעל את גרעיני החמניה
ובתאבון!!