שבועות: טירמיסו

שבועות: טירמיסו

תיאור המתכון

באדיבות השף קים נווה, ''קפה רינגלבלום''

מרכיבים

אופן ההכנה

1. יש להניח שכבה ראשונה של בישקוטים בתבנית
2. במידה ואין ברשותכם מנות אספרסו בבית, נס קפה יהווה תחליף ראוי. יש להמיס את 4 כפיות הנס קפה בחצי כוס של מים רותחים.
3. ליצוק חצי מכמות הקפה על שכבת הבישקוטים הראשונה.
4. לטרוף את השמנת המתוקה עם כף סוכר, עד לקבלת קצף יציב (עדיפות למיקסר) ולשמור אותו במקרר
5. בקערה חדשה יש לטרוף את ארבעת החלמונים עם שארית הסוכר, עד קבלת מרקם חלק לבן ויציב. 5-6 דקות ערבוב.
6. להוסיף לחלמונים את גבינת המסקרפונה ולערבב בתנועות קיפול עדינות, למנוע נפילה של המסה, עד לקבלת מקרם אחיד וחלק.
7. יש להוסיף את השמנת המתוקה המוקצפת מן המקרר ולהמשיך בתנועות הקיפול
8. יש להניח על השכבה הראשונה של הבשקוטים והקפה חצי מכמות הקרם שנוצר. מעל הקרם להניח שכבה נוספת של בישקוטים ועליהם ליצוק את יתרת הקפה, ולסיים עם שכבה נוספת של הקרם.
9. להכניס את הטירמיסו למקרר לפרק זמן של שעה
10. הגשה- יש לחתוך למנות אישיות ולפזר בעדינות את אבקת הקקאו מעל כל חתיכה ובתאבון!!

לחם בשר הרצליה אירועים חדש