Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: עוגת סולת וקרם מסקרפונה מתובל

שבועות: עוגת סולת וקרם מסקרפונה מתובל

שבועות: עוגת סולת וקרם מסקרפונה מתובל

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל, מסעדת "כרמים".

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי העוגה למסה אחידה. יוצקים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות במשך 25-30 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
הכנת סירופ הסוכר: מרתיחים כוס מים, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להמסתו. "משקים" את העוגה המוכנה בעודה חמה בסירופ הסוכר בעזרת כף, עד לספיגת כל הסירופ בעוגה.
הכנת קרם מסקרפונה: מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת קרם חלק ואחיד. חותכים את העוגה לריבועים, מניחים מעל כף גדושה מקרם המסקרפונה ומגישים.