מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טורטה מרגריטה (מעדן גבינות מלוחות ואסים מסוכרים)

טורטה מרגריטה (מעדן גבינות מלוחות ואסים מסוכרים)

טורטה מרגריטה (מעדן גבינות מלוחות ואסים מסוכרים)

תיאור המתכון

מתכון זה הנו דרך נפלאה להגיש גבינות שונות בטעמים שונים אשר מתחברים עם האגסים המסוכרים. העיקרון הנו הנחת שכבות גבינה כאשר התחתונה היא הקשה והעדינה ביותר ומעליה גבינות רכות וחריפות.

מרכיבים

אופן ההכנה

חולטים את האגסים, מוציאים את הליבה, פורסים דק ומניחים במיץ הלימון. את האגסים אנו מטגנים במעט סוכר חום עד רכות ומצננים.
על תבנית עמוקה אנו מניחים פרוסות קשקבל בחפיפה, מהדקים ומורחים את גבינת השמנת מעל.
מניחים מעל את האגסים בחפיפה ומפוררים את גבינת הרוקפור והגבינה המלוחה. מעל מניחים עוד מעט גבינת שמנת ומורחים אותה גם בצדדים.
מסיימים בעוד שכבת אגסים ומקשטים באגוזים וענבים שחורים.
שומרים במקרר לשעתיים ופורסים לפרוסות. להגיש עם כוס יין לבן מוסקט.
בתאבון.