מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינת עיזים

עוגת גבינת עיזים

עוגת גבינת עיזים

תיאור המתכון

עוגת גבינת עיזים בליווי פירות העונה וסורבה באדיבות השף יואב בר למסעדת מאראבו

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את גבינת העיזים במיקסר ומקציפים
בקערה נפרדת שמים את הביצה, החלמון והסוכר, ומערבבים למסה אחידה
מוסיפים את גבינת העיזים לקערה, ומערבבים בתנועת קיפול היטב עד לקבלת מסה אחידה נטולת גושים
מוסיפים את השמנת החמוצה, גרדת הלימון והתפוז והמלח, ומערבבים היטב
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים מעל תבנית 1/2 מלאה עם מים
משך האפייה כ-3 שעות, כאשר בשעה 1 על חום של 170 מעלות, ובשעתיים הנותרות חום של 150 מעלות
יש לצנן כ- 4 שעות לפני הגשה.

קורצים עיגולים מהעוגה בעזרת כוס או רינג
מניחים בצלחת אישית, מעטרים במעט פיסטוק או שקדים פרוסים עם מעט אבקת סוכר
מקשטים את הצלחת בפירות העונה חתוכים, לפי הטעם
מוסיפים לצלחת סורבה עונתי, לפי הטעם – המלצת השף: בחורף סורבה לימון ובקיץ סורבה משמש

המתכון באדיבות
מסעדת מאראבו אבא הילל 14, רמת גן הצג טלפון