Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: עוגת שמרים במלית גבינה וצימוקים

שבועות: עוגת שמרים במלית גבינה וצימוקים

שבועות: עוגת שמרים במלית גבינה וצימוקים

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו ל"שמו קונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומחלקים לשני חלקים שווים.
מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל
25X35 ס''מ. מניחים את הבצק כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.
במרכז המלבן, מניחים לאורך מחצית ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק ומקפלים מעל המלית בצורת שתי וערב- פס מימין ומעליו פס שמאל וחוזר חלילה.
מניחים לתפיחה עד שמכפיל את נפחו.
מזגגים ואופים:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים כ- 30 דקות עד להזהבה.
כשהעוגה מצטננת, בוזקים מעל אבקת סוכר.