מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: גבינת פירורים ותות שדה

שבועות: גבינת פירורים ותות שדה

שבועות: גבינת פירורים ותות שדה

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו ל"שמו קונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הבצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך. מכניסים למקרר למשך חצי שעה, מרדדים בעובי 1 ס"מ ואופים ב-º170 מעלות כ-15 דקות. את יתרת הבצק אופים בנפרד, ועם גמר האפייה מכניסים למעבד המזון ליצירת פירורים.
הכנת עוגת הגבינה: מערבבים את הגבינה והסוכר. מקציפים בהקצפה רכה את השמנת והאינסטנט ועוד פקק תמצית וניל. מקפלים את השמנת לתוך הגבינה. מוזגים מחצית מהכמות על גבי הבצק הפריך. מפזרים 10 תותים פרוסים בגודל בינוני. ממלאים ביתרת הגבינה את התבנית – עד מגיעים לגובה המקסימלי. מכניסים למקרר למשך הלילה.
הגשה: לאחר הקירור מקשטים את העוגה עם תותים טריים ומפזרים את פירורי הבצק מעל.

הערות

מומלץ לאפות בתבנית 26 או לחילופין להגיש בכוסות אישיות