מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: עוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת

שבועות: עוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת

שבועות: עוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת

תיאור המתכון

לקראת שבועות, שמרית גולדברג שפית הבית של ניופאן גורמה, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד, מציעה מתכון טעים ביותר לעוגת גבינה ושוקולד בציפוי שמנת.

מרכיבים

אופן ההכנה

הבסיס:
1.מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד שמתקבל קצף רך.
2.מוסיפים החלמונים והפודינג. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3.אופים בחום בינוני במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.

המלית:
1.ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים.
2.מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס השמנת המתוקה שנותרה, הסוכר והביצים במהירות נמוכה.
3.מוסיפים בהדרגה את השוקולד הצונן ותמצית הוניל, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
4.אופים 50 דק' בחום בינוני-נמוך עד שמרכז העוגה קשה ויציב.
5.מערבבים את כל חומרי הציפוי ומורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה.
6.אופים עוד כ-5 דק' מוצאים את העוגה ומצננים בקירור כ-6 שעות.
7.מקשטים את העוגה בשבבי השוקולד ומגישים.