מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שבועות: פשטידת טונה וגבינות

שבועות: פשטידת טונה וגבינות

שבועות: פשטידת טונה וגבינות

תיאור המתכון

פשטידת טונה וגבינות מיוחדת לשבועות באדיבות טונה סטארקיסט

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות. לערבב את חומרי הפשטידה - טונה, גבינות רכות, ביצים ופירורי לחם - למעט הבצל והגבינה הצהובה. לתבל במלח ובפלפל לפי הטעם.
להעביר לתבנית אפייה משומנת. לפרוס את הבצלים לטבעות ולטגן במעט שמן זית. לפזר לפני האפייה את טבעות הבצל המטוגנות מעל הפשטידה ומעליהן את הגבינה הצהובה. לאפות כ-40 דק' או עד שהפשטידה מזהיבה.