Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> מאפינס על בסיס פירות וירקות

מאפינס על בסיס פירות וירקות

מאפינס על בסיס פירות וירקות

תיאור המתכון

באדיבות הילרי פברמן מירושלים, הזוכה בתחרות המתכונים לפסח שארגן מלון ענבל בירושלים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל 325 °. מברישים קלות את תבניות המאפין עם מעט מרגרינה מומסת ומניחים בצד.
2. בקערה בינונית יש לערבב את המרגרינה, תפוח העץ, הבטטה, הגזר, קמח מצה, מלח, אבקת סודה לשתייה, קינמון, אגוז מוסקט, וסוכר.
3. יש לחלק התערובת באופן שווה בין תבניות המאפין
4. יש לכסות עם נייר אפייה תחילה ולאחר מכן בנייר אלומיניום ולאפות 30 דקות בטמפרטורה של 350 °.
5. לאחר האפייה הראשונית יש להסיר את נייר אלומיניום ולהמשיך לאפות עוד 5-10 דקות בחום של 325 ° עד לקבלת צבע זהוב.
יש להגיש חם.