עצמאות: קבב טלה בשיפודי מקלות קינמון
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קבב טלה על שיפוד מקל קינמון באדיבות השף איציק ברק
מרכיבים
- חצי קילו בשר טלה טחון עם שומן
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1 שן שום קצוצה דק
- צרור פטרוזיליה קצוץ
- מלח
- פלפל
- מקלות קינמון
אופן ההכנה
את בשר הטלה מניחים בקערה (אפשר להכין גם עם בשר עגל טחון), מוסיפים בצל, שום ופטרוזיליה, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים היטב ומשאירים במקרר לנוח לכחצי שעה. לאחר מכן מוציאים, לוקחים את מקלות הקינמון ועליהם יוצרים את הקבב. צולים על המנגל או על הגריל ומגישים