מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: קבב טלה בשיפודי מקלות קינמון

עצמאות: קבב טלה בשיפודי מקלות קינמון

עצמאות: קבב טלה בשיפודי מקלות קינמון

תיאור המתכון

קבב טלה על שיפוד מקל קינמון באדיבות השף איציק ברק

מרכיבים

אופן ההכנה

את בשר הטלה מניחים בקערה (אפשר להכין גם עם בשר עגל טחון), מוסיפים בצל, שום ופטרוזיליה, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים היטב ומשאירים במקרר לנוח לכחצי שעה. לאחר מכן מוציאים, לוקחים את מקלות הקינמון ועליהם יוצרים את הקבב. צולים על המנגל או על הגריל ומגישים