מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: צלעות טלה בגריל פחמים מוגשות עם תבשיל עדשים וציר טלה מצומצם

עצמאות: צלעות טלה בגריל פחמים מוגשות עם תבשיל עדשים וציר טלה מצומצם

עצמאות: צלעות טלה בגריל פחמים מוגשות עם תבשיל עדשים וציר טלה מצומצם

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הבשר:מפרידים את הצלעות בעזרת סכין וחותכים בין הצלעות לקבלת מנות שוות. ממליחים את הצלעות ומפלפלים בעזרת פלפל גרוס טרי. מוסיפים שום, קורנית קצוצה ואת שמן הזית, ומשאירים למשך 30 דקות נוספת למען ספיגת הטעמים. מחממים מחבת פסים ומתחילים בצריבת הבשר למשך כ-2 דקות מכל צד.

הכנת תבשיל העדשים: מבשלים עדשים חומות במים עד לריכוך (לא יותר מדי), מסננים את המים מהעדשים ומניחים בצד. מחממים סיר עם שמן זית ומוסיפים את הבצל עד להשחמה. לאחר מכן נוסיף שום ונאדה במשך 2 דקות נוספות, נוסיף את הגזר ונחכה עוד 2 דקות, ולאחר מכן נוסיף את העדשים המבושלות עם תבלינים של מלח, פלפל וכמון.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון