מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: סטייק אנטריקוט צלוי בזיגוג סויה ודבש

עצמאות: סטייק אנטריקוט צלוי בזיגוג סויה ודבש

עצמאות: סטייק אנטריקוט צלוי בזיגוג סויה ודבש

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר ומורחים בשמן תירס.
צורבים את הנתחים על גריל פחמים או לחילופין על מחבת פסים לוהטת.
מכינים את הרוטב: בקערית קטנה, מערבבים היטב את הסילאן והסויה עד להמסה.
מעבירים את הנתחים לצלחת ומזגגים עליהם את הרוטב.
ניתן להגיש עפ פירה תפוחי אדמה, פירה בטטה או ירקות צלויים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון