מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דג בעגבניות ולימונים

דג בעגבניות ולימונים

תיאור המתכון

מחפשים מנה חגיגית לארוחה משפחתית? לפניכם מתכון מצוין לפילה דג ברוטב עגבניות חמצמץ, המדגיש את טעמו העדין, באדיבות מסעדת קימל.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לחתוך את הדג ל- 10 חתיכות בנות 100 גר' כל אחת.
2. להשרות בקערה עם מיץ מלימון אחד, כפית מלח, כפית פלפל ורבע כוס מים למשך שעתיים.
3. במקביל, לטגן עם 10 גר' שמן או 4 כפות מרגרינה את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את רסק העגבניות. לתבל עם 1/2 כפית מלח ו- 1/2 כפית פלפל ולבשל על אש נמוכה עד להסמכה.
4. לקמח את הדגים עם 2 כפות קמח בצורה אחידה ולטגן עם 40 גר' שמן למשך 2 ד' מכל צד עד להזהבה.
5. להגשה: יוצקים את הרוטב על הצלחת, ועליו מניחים את נתח הדג. מקשטים עם בצל ירוק קצוץ וגרידת לימון.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון