Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> עצמאות: סברינה משפחתית

עצמאות: סברינה משפחתית

עצמאות: סברינה משפחתית

תיאור המתכון

לקראת יום העצמאות 2011 הקונדיטור מיקי שמו, מרשת "שמו הקונדיטוריה" איך עושה כבוד למתוקים הישראלים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים קמח, שמרים, סוכר ולימון מגורד
מכניסים את החמאה המומסת
מכניסים את הביצים מערבבים עם גיטרה
מוסיפים את המים בהדרגה עד עיסה הומוגנית

הערות

דגשים:
זילוף את הזילוף איננו מבצעים בלחץ, אלא בתוך תבנית הסיליקון - עד לגובה החור באמצע
תפיחה מומלץ להתפיח בחוץ את העוגיות בחוץ, עד לגובה תבנית הסיליקון.
אפייה אפיית הסברינה מומלצת בחום של °180 מעלות בתנור פיזיקלי או בטמפ' של °200 בטורבו. המשיכו בתהליך האפייה עד שהסברינה תציג צבע יפה ותתייבש. לאחר מכן הכניסו את התכולה לניילון וקררו במקפיא.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש