Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה נוסח אלג'יר

תפוחי אדמה נוסח אלג'יר

תפוחי אדמה נוסח אלג'יר

תיאור המתכון

תפוחי אדמה נוסח אלג'יר עם הל

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לטבעות ברוחב של 1ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה עם מכסה. מוסיפים את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים למעט המים ומערבבים. מביאים את את התערובת לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים 20-30 דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.

תגובות

  1. מושלם רביד (20/04/2011 10:19:00)