תפוחי אדמה נוסח אלג'יר
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
תפוחי אדמה נוסח אלג'יר עם הל
מרכיבים
- 1.5 ק"ג תפוחי אדמה
- 150 סמ"ק שמן זית
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כף גרעיני הל
- 5 שיני שום פרוסים דק
- 1 כף חריסה
- מלח לפי הטעם
- 2 כוסות מים חמים
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לטבעות ברוחב של 1ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה עם מכסה. מוסיפים את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים למעט המים ומערבבים. מביאים את את התערובת לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים 20-30 דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.
תגובות
-
מושלם
רביד
(20/04/2011 10:19:00)