צ'יפס קייג'ון

צ'יפס קייג'ון

תיאור המתכון

צ'יפס קייג'ון עם מטבל עגבניות

מרכיבים

אופן ההכנה

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לאורך לרבעים. אם הם גדולים, חוצים כל רבע. מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב. מערבבים את תערובת הקייג'ון בקערה קטנה. מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד בוזקים עליהם את התערובת. מגררים את העגבניות ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מגישים את הצ'יפס בקערה לשולחן ולידו את מטבל העגבניות.