מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קרפיון קצת אחרת

קרפיון קצת אחרת

תיאור המתכון

מנת קרפיון קצת אחרת, דיאטטית וקלה להכנה

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את הדגים, שוטפים וחותכים לפרוסות, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום והגמבה. מוסיפים לסיר את הכוסברה ואת פרוסות הדגים, מוסיפים את המים והתבלינים, ומבשלים על אש קטנה כארבעים וחמש דקות.
לקינוח כדאי להכין סלט פירות חגיגי עם פסיפלורה, קיווי , קרמבולה ועוד פירות אקזוטיים ומיוחדים, והנקודות כמו סלט פירות רגיל, נקודה לקערה.