מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אנטריקוט בסלסה ברזילאית

אנטריקוט בסלסה ברזילאית

אנטריקוט בסלסה ברזילאית

תיאור המתכון

מנה בשרית איכותית עם טעם שמטיס אותנו הרחק.. לדרום אמריקה!

מרכיבים

אופן ההכנה

לרוטב:
לחתוך את לבבות הדקל לפרוסות 5 מ"מ, את עגבניות השרי לחצות לחצאים או רבעים, לערבב עם יתר המצרכים ולהגיש לצד הבשר.

מרינדה:
לערבב את כל החומרים יחד לבלילה ולמרוח לתוך נתח האנטריקוט

בשר:
הניחו את האנטריקוט בתבנית שבתחתיתה 1.5 ס"מ מים, הכניסו לתוך תנור בחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי (מידת עשיה בינונית - מידיום).

המתכון באדיבות
מסעדת פאפאגאיו- ירושלים יד חרוצים 3, תלפיות, ירושלים הצג טלפון