אנטריקוט בסלסה ברזילאית
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 2 שעות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מנה בשרית איכותית עם טעם שמטיס אותנו הרחק.. לדרום אמריקה!
מרכיבים
- 2 ק"ג אנטריקוט שלם
- 4 שיני שום מעוכות
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 3 כפיות כמון
- 2 כפיות פפריקה
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1/3 כוס שמן זית
- לרוטב סלסה:
- 1/2 חבילת עגבניות שרי
- 1 פחית לבבות דקל
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 בצל סגול קטן קצוץ
- 1/5 כוס מיץ לימון
- 3 כפיות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לרוטב:
לחתוך את לבבות הדקל לפרוסות 5 מ"מ, את עגבניות השרי לחצות לחצאים או רבעים, לערבב עם יתר המצרכים ולהגיש לצד הבשר.
מרינדה:
לערבב את כל החומרים יחד לבלילה ולמרוח לתוך נתח האנטריקוט
בשר:
הניחו את האנטריקוט בתבנית שבתחתיתה 1.5 ס"מ מים, הכניסו לתוך תנור בחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי (מידת עשיה בינונית - מידיום).
המתכון באדיבות
|
מסעדת פאפאגאיו- ירושלים
יד חרוצים 3, תלפיות, ירושלים
הצג טלפון
02-6745745
|