Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג סלמון אטלנטי צרוב במחבת על קרם שורשים וחזרת

דג סלמון אטלנטי צרוב במחבת על קרם שורשים וחזרת

דג סלמון אטלנטי צרוב במחבת על קרם שורשים וחזרת

תיאור המתכון

באדיבות קפה רינגלבלום.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את שורשי הסלרי עם החזרת, עד כדי ריכוך.
מסננים את המים ומוסיפים את שמן הזית, ההל, כפית מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס וטוחנים עד קבלת מרקם חלק. (מרקם של פירה)
מחממים שמן זית על מחבת בחום גבוה, מניחים את נתחי פילה הסלמון (על עורם) על המחבת החמה, מוסיפים כפית מלח גס וכפית פלפל גס וכל 3,4 דקות הופכים את הדג על צידו. כך 4 פעמים, עד שנצרב מכל צדדיו.
מניחים את נתח הדג במרכז צלחת ההגשה ולצידו יוצקים 2 כפות מקרם השורשים והחזרת.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה