ספינג'
- זמן הכנה: 3 וחצי שעות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות מלי פטיטו, בעלת חברת "מרקש" להפקת אירועי מימונה וטקסי חינה.
מרכיבים
- קילו קמח
- 3 כפות שמרית
- 2 כפות סוכר
- כף מלח
- 1 ביצה
- מים לפי הצורך (3 כוסות בערך)
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים לקערה ולשים לבצק דליל.
מכניסים את המים לתערובת לסירוגין.
נותנים לבצק לנוח במשך רבע שעה.
מרטיבים את הידיים ולשים שוב.
חוזרים על הפעולה במשך 3 שעות.
מחממים מחבת עם שמן עמוק (אפשרי סיר טיגון), מכינים קערה עם מים, וטובלים הידיים.
לוקחים חתיכה מהבצק, עושים עיגול וחור במרכז ומטגנים. מרטיבים את הידיים וחוזר חלילה.