שבקיה

שבקיה

תיאור המתכון

באדיבות מלי פטיטו, בעלת חברת "מרקש" להפקת אירועי מימונה וטקסי חינה.

מרכיבים

אופן ההכנה

 לשים את המצרכים בקערה ונותחים לו לנוח כרגע שעה.
 מגלגלים את הבצק כמו נקניק וחותכים לחתיכות שוות.
 עושים מכל חתיכה עיגול, ולשים בצד.
 נותנים לבצק לנוח למשך רבע שעה, ומרדדים כל חתיכה לריבוע דקיק (כמה שאפשר).
 חותכים עם גלגלת צורה של ריבוע, ובמרכז בלבד עושים 3 פסים (לא עד הסוף).
 מכניסים את דפנות הבצק בתוך הפסים ומטגנים בשמן עמוק.