נמסיס
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 90 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מסעדת סושיאל קלאב מפנקת אותנו במתכון מיוחד לעוגת שוקולד מושחתת, עשירה ולא מסובכת להכנה. בהצלחה!
מרכיבים
- 675 גר' שוקולד 70% מוצקי קקאו
- 450 גר' חמאה
- 10 ביצים
- 500 סוכר
אופן ההכנה
לחמם תנור לטמפ' של 145 מעלות.
את השוקולד והחמאה להמיס יחד על באן מארי,
במקביל להקציף את הביצים עם הסוכר כ-7 דק' עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
לקרר את השוקולד המומס, לערבב בין שתי המסות ו"להוריד" את נפח הביצים המוקצפות.
לשפוך לרינג מרופד בקוטר 28 ס"מ ולאפות כשעה. בסוף האפייה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה שתתקרר בפנים.
להעביר למקרר לפחות ל-6 שעות לפני ההגשה.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת סושיאל קלאב
רוטשילד 45, תל אביב
הצג טלפון
053-8094813
|