Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ברולה קוקוס ופירות יער

ברולה קוקוס ופירות יער

ברולה קוקוס ופירות יער

תיאור המתכון

מתכון לקינוח פרווה מרשים וטעים במיוחד באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס ומקל ווניל חצוי לאורכו .
2. מערבבים בקערה את החלמונים והסוכר ובוחשים אל תוך תערובת חלב הקוקוס החמה (תוך כדי בחישה מהירה).
3. יוצקים את התערובת לשישה כלים קטנים חסיני חום ואופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות במשך כ- 50 דקות. יש לאפות את התערובת בתוך תבנית עם מים חמים, עד שהקרם יציב.
4. מצננים במקרר ל-5 שעות לפחות
5. אופן ההגשה: מפזרים מעל את הסוכר החום בשכבה דקה, ושורפים בעזרת מבער גז קטן עד שהסוכר משחים ומבעבע. (ניתן גם להכניס לתנור במצב גריל לקומה הגבוהה ביותר - כדי שהסוכר ישחים). מגישים מיד עם פירות יער טריים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה