מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט ירוק עם עולש, פילה הדרים, פקאן, אספרגוס וויניגרט

סלט ירוק עם עולש, פילה הדרים, פקאן, אספרגוס וויניגרט

סלט ירוק עם עולש, פילה הדרים, פקאן, אספרגוס וויניגרט

תיאור המתכון

לקראת סעודות חג הפסח מציג השף צ'רלי פדידה, המנצח על המטבחים במלון "שרתון" תל אביב ומי שעומד בראש מסעדת השף Olive Leaf, את הסלט הירוק המסורתי שלו.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הסלט:
שוטפים את החסות. מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה. מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר ומעברים למים עם קרח. מניחים על צלחת את החסות לאחר שתיבלנו ברוטב, ומסדרים מלמעלה את פירות ההדר האספרגוס ושברי הפקאן.

הכנת הרוטב:
מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.