Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> מתכון לפסח: בראוניס שוקולד - כשר לפסח

מתכון לפסח: בראוניס שוקולד - כשר לפסח

מתכון לפסח: בראוניס שוקולד - כשר לפסח

תיאור המתכון

באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

 ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
 מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
 מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
 אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
 מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
 ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.