Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח

מתכון לפסח: עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח

מתכון לפסח: עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח

תיאור המתכון

באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

 אופן הכנת מרנג שקדים: מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב. מקפלים בעזר מרית את האבקת סוכר והשקדים הגרוסים. מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ). אופים ב-110 מעלות כשעתיים.
 אופן הכנת קרם שוקולד לבן: מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב וממלאים בין השכבות. דקורציה: אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.