עוגת ג'פונז

עוגת ג'פונז

תיאור המתכון

באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

 מקציפים את החלבונים והסוכר במהירות גבוהה, עד קבלת קצף יציב (עד כ-10 דקות).
 מערבבים בקערה את החומרים היבשים ובעזרת מרית, ובתנועות קיפול ידניות, מקפלים אותם פנימה אל תוך קצף החלבונים עד קבלת מרקם אחיד
 מרפדים בנייר אפייה, תבנית אפייה ביתית ומסמנים בעזרת עיפרון את קוטר תבנית העוגה.
 סה"כ יש ליצור 3 עיגולים בקוטר התבנית. הופכים את נייר האפייה
 בעזרת שק זילוף, מזלפים בתנועות סיבוביות על העיגולים המסומנים עד אשר ממלאים את כל שטח העיגול
 אופים בטמפ' של 160 מעלות למשך כ-15 דקות.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש