Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילאף בורגול (של ההרים)

פילאף בורגול (של ההרים)

פילאף בורגול (של ההרים)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילאף בורגול (של ההרים) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים את האטריות על מחבת יבשה (לא טפלון) עד השחמה עדינה
2. שוטפים את הבורגול במים
3. מזהיבים את הבצל עם השמן בסיר בינוני, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ- 5 דקות (במידה והעגבניות מקופסה רק מביאים לרתיחה)
4. מערבבים את המרק עם רסק העגבניות והמלח
5. מוסיפים לסיר את הבורגול, האטריות המטוגנות והנוזלים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
מכסים את הסיר ומעבירים ללהבה הקטנה ביותר. רצוי עם "אסבסט" מתחת לסיר.
6. מבשלים 20 דקות. אחרי 10 הדקות הראשונות של הבישול מערבבים את התבשיל. בגמר הבישול ממתינים 10 דקות
7. מגישים את הפילאף עם יוגורט סמיך - בתאבון

המתכון באדיבות
מסעדת אצל צ'בי , שעל הצג טלפון