מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: קציצות טונה

מתכון לפסח: קציצות טונה

מתכון לפסח: קציצות טונה

תיאור המתכון

באדיבות ספר "דגים- לאכול בראש שקט"

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את הטונה, הביצה, פירורי הלחם, תפוחי האדמה, הבצל והגזר לתערובת אחידה.
צרים קציצות עגולות בידיים רטובות.
צולים בגריל כ- 5 דקות מכל צד או מטגנים בכף שמן במחבת טפלון עד שהקציצות משחימות משני הצדדים.

הערות

2 נקודות למנה בגריל, 2.5 נקודות למנה מטוגנת