מתכון לפסח: קציצות טונה
- מתאים ל: 4 סועדים מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות ספר "דגים- לאכול בראש שקט"
מרכיבים
- • 1 קופסה (180 גרם) טונה במים, מסוננת ומפוררת
- • 1 ביצה
- • 3 כפות פירורי מצות
- • 1 תפוח אדמה מגורר דק
- • 1 בצל מגורר דק
- • 1 גזר מגורר דק
- • כוסברה קצוצה
- • 1 כף שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים את הטונה, הביצה, פירורי הלחם, תפוחי האדמה, הבצל והגזר לתערובת אחידה.
צרים קציצות עגולות בידיים רטובות.
צולים בגריל כ- 5 דקות מכל צד או מטגנים בכף שמן במחבת טפלון עד שהקציצות משחימות משני הצדדים.
הערות
2 נקודות למנה בגריל, 2.5 נקודות למנה מטוגנת