מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > מתכון לפסח: סלט עוף ואגוזי מלך

מתכון לפסח: סלט עוף ואגוזי מלך

מתכון לפסח: סלט עוף ואגוזי מלך

תיאור המתכון

באדיבות דגנית אזולאי, ממסעדת ADAMA, בקתה קולינארית בזיכרון יעקב.

מרכיבים

אופן ההכנה

 משרים את העוף במרינת התבלינים (שמן זית, פפריקה מתוקה, כמון, שום, מלח ופלפל) כשעתיים לפחות. ניתן גם להשרות כל הלילה להעצמת הטעמים.
 מערבבים בקערה גדולה עלי החסה, עלי בייבי והאורגולה ומוסיפים רוטב ויניגרט רגיל, ומעבירים לקערית הגשה.
 קוצצים את אגוזי המלך ומפזרים מעל למיקס העלים.
 חותכים לרצועות דקות את תפוחי העץ ומפזרים מעל למיקס העלים
 צולים את חזה העוף במחבת פסים חמה עם מעט שמן זית - עד לעשייה מושלמת
 חותכים את חזה העוף לרצועות דקות, ומניחים מעל מיקס העלים. מגישים חם.