רול (רולדה) אנטריקוט ארגנטינאית
- מתאים ל: 8-12 מנות
- זמן הכנה: כשעתיים (לא כולל השריית לילה)
- רמת מיומנות: למקצוענים
תיאור המתכון
מתכון ממסעדת ''דוניה רוסה''
מרכיבים
- נתח אנטריקוט שלם, במשקל 3 קילו בערך
- 1/2 כוס שמן זית
- 150 גרם פרמזן מגורר
- 2 זרי פטרוזיליה גדולים
- 2 בצלים גדולים חתוכים גס
- 20 שיני שום פרוסות
- 200 גרם פטריות חתוכות
- 2 גזרים פרוסים דק לאורך בקולפן
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
אופן ההכנה
הכנה
1. פותחים את האנטריקוט, כך שמתקבלת חתיכה אחת, שטוחה וגדולה בעובי שווה.
2. שמים במערבל מזון את שמן הזית, הפרמזן, הפטרוזיליה, הבצל והשום ומעבדים למשחה חלקה. מורחים את התערובת על הבשר ומניחים את הירקות על הבשר. מגלגלים את יריעת הבשר לרולדה וקושרים בחוט שפגט או ברשת.
3. מחממים גריל לחום גבוה, מניחים מעליו את הרולדה וצולים בחום חזק מכל הצדדים. מרחיקים מהגחלים וממשיכים לצלות עוד כשעה וחצי בחום נמוך מאוד עד שמתקבל נתח רך ועסיסי. פורסים לפרוסות עבות ומגישים.
תגובות
-
מחמאה למתכון
זוזפה
(07/05/2004 01:54:00)
כארגנטינאי אני זוכר רולדה לא מאנטרקוט אלה משפונדרה עם ירקות וביצה קשה .אבל זה מתכון
מדהים טעים ועושה חגיגה אמיתית